MSN : RadyoPortal@hotmail.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MSN : RadyoPortal@hotmail.com

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

sevmek demek sen demek

2 posters
YazarMesaj
LEYLA TEYZE

sevmek demek sen demek Empty
MesajKonu: sevmek demek sen demek   sevmek demek sen demek Icon_minitimePtsi Eyl. 03, 2007 11:34 am

Yasamda güzele dair ne varsa, deger vermekten ibarettir. Deger vermek özüyle, sözüyle hayati sevmektir!

Sevmek , hani var ya bazen küsersiniz aynalara, yada kimi zaman yüreğiniz sus pus olur, veyahut gözlerinizi kaparsınız ve kilometrelerce ötede ezilen halkların zulmünü daha iyi hissedebilirsiniz, iste sevmek odur... ve iste o onlarda inadina, sadece inadina yaşamalı dersiniz,

Değerler kişilere ve hayatin tüm imgelerine göre farklıdır.

Benim değerim ise Toprağım, ülkem, ülkemdeki Sensin ...

Ben Sende Dersimi, Seyit Rızayı, Munzuru sevdim. Ben sende varolan yürekliliği sevdim, sendeki gözü karalığı, onuru, sendeki suskunluğun yarattığı sesliliğini sevdim.

Ve ben, sendeki “ben”in Ceylansı ürkekliğini sevdim!

Uyku arasında uyanıp yokluğunu hissetmeyi, apansız duygulanışı, kontrolü kaybetmekmiş seni sevmek. Sevmek yürekli olmakmış, ezilircesine suspus olmak kimi zaman haykırmakmış, sevmek cesaretmiş, uğruna hayat paylaşmakmış, siyahta beyazı, dağdaki mor güllerin kokusunu, baharda güzü hissetmekmiş !!!

Sevmek; gün ve gün nedensizce yabancılaşan sesini duyup, olduğum yerde çökmekmiş, saniyeleri yeniden yasamakmış, adini dilinden benliğinden düşürmemekmiş!

Sevmek her seymiş ve ayni zamanda hiç bir sey.....

Sevmek varolanı tüketmek, her tükenişte asileşmekmiş, aynalardan kaçmakmış sevmek. benliğe sinen ten kokusunu yitirmeyi istememekmiş!

Seni sevmek benmişim, ve bendeki senmiş. Sevmek sevgilinin boğduğu topraklar altında hayaller kurup, haftalarca kendi benliğine sığınıp, ayni dizeleri dinlemekmiş anlamazcasına...

Fotoğraflara, yazılan notlara bakıp hüzünlenmekmiş sevmek. Sevmek, günlerce başı sonu belli olmayan bir okyanusta yasamak için yüzmekmiş. Çizilen sınırları asmakmış. Kafaya kazılan önyargıyı, cahilliği unutmakmış. Seni sevmek yenilikmiş, bir eski tarihte krallığa son verip demokrasiyi getirebilmekmiş.. kısacası seni sevmek her sey ve hiç bir şeymiş..

Bir gece bana onlarca kez seni seviyorum dediğini daima hatırlamakmış sevmek, gözlerinde kaybolmayı, ateş gibi olan bedenini söndürme cabasıymış sevmek. Ne pahasına olursa olsun senin değerlerine onuruna saygı duymak ve her şekilde senin yanında olmakmış.. söz tutmakmış sevmek.. sevmek unutmamakmış gözlerdeki ışığı , terki diyar edebilmekmiş ait olduğu toprakları ansızın! Yar yar deyip kaçıp gitmekmiş !umutsuzluğu ihraç eden toprakların herhangi bir şehrine göce karşı savaşmakmış

Seni sevmek zormuş, erimekmiş gün ve gün, ve eridiğimi görebilmekmiş..sevmek elveda demeyi sevmemekmiş,

Sevmek pişman olmamakmış, şuanda olduğu gibi !!!

leyla teyze
Dj_Rahmi

sevmek demek sen demek Empty
MesajKonu: Geri: sevmek demek sen demek   sevmek demek sen demek Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2007 1:55 pm

Paylasiminiz icin tskler LEYLA TEYZE...
http://www.devrimkayafm.com.tr.tc

sevmek demek sen demek
1 sayfadaki 1 sayfası