MSN : RadyoPortal@hotmail.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MSN : RadyoPortal@hotmail.com

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Oy kullanma

+2
RadyoSevgiFm
suskun_yurek_1980
6 posters
YazarMesaj
suskun_yurek_1980

Oy kullanma Empty
MesajKonu: Oy kullanma   Oy kullanma Icon_minitimePtsi Eyl. 03, 2007 11:04 am

nasıl oy kullanacagiz ya oy kullanma bolumunu bulamiyorum help lüppen ::D
RadyoSevgiFm

Oy kullanma Empty
MesajKonu: Bilgi   Oy kullanma Icon_minitimePerş. Eyl. 13, 2007 9:00 pm

Evet Arkadaşlar Oyumuzu Nereden Kullanıcaz Ögrenebilir Miyiz
http://www.radyosevgifm.com
unforgiven_mad

Oy kullanma Empty
MesajKonu: Bu nasıl bir oylama   Oy kullanma Icon_minitimeÇarş. Ekim 17, 2007 1:11 pm

[b][i]sayın arkadasım benibul admini herkimse iste bu nasıl bi tasarım yaa millet nerde nasıl oy kullanacagını dahi bilmiyo ya oy kullanacakları bir yer hazırlayın yada bu radyo yarısması bence sacma yaa cunku tamamen sikeden ibaret bir yarisma ben oyumu cilgin fmden yana kullandım ama radyo medcezir 28 oyu vardı yukarıda belirttiğiniz radyolar icerisinde göremiyorum hani yarismadan çaıldilersede bi açıklama lazım deilmi acaba_? ben bu yarışmayı adil bulmuyorum ve siddetle kınıyorum saygılar Mustafa Kirveoglu törekent mahallesi 389 sokak no 48 sincan / ankara
Metin
Admin
Metin

Oy kullanma Empty
MesajKonu: Geri: Oy kullanma   Oy kullanma Icon_minitimeÇarş. Ekim 17, 2007 6:27 pm

unforgiven_mad demiş ki:
[b][i]sayın arkadasım benibul admini herkimse iste bu nasıl bi tasarım yaa millet nerde nasıl oy kullanacagını dahi bilmiyo ya oy kullanacakları bir yer hazırlayın yada bu radyo yarısması bence sacma yaa cunku tamamen sikeden ibaret bir yarisma ben oyumu cilgin fmden yana kullandım ama radyo medcezir 28 oyu vardı yukarıda belirttiğiniz radyolar icerisinde göremiyorum hani yarismadan çaıldilersede bi açıklama lazım deilmi acaba_? ben bu yarışmayı adil bulmuyorum ve siddetle kınıyorum saygılar Mustafa Kirveoglu törekent mahallesi 389 sokak no 48 sincan / ankara

merhaba mustafa, eger dikkat ettiysen bizde sike olmasina karsiyiz ve gelecek aydan itibaren anket yerine baska sistem kullanilacak!

ama daha önemlisi, bu sadece bir eglence amacli olmasi, kimse mecburen ne oy kullanmak zorundadir nede radyosunu kayit etmek zorundadir ve her radyo bedava katiliyor yarismaya, onun icin sikayetinizi anlamadim!
https://benibul.forumieren.com
YaRaLiCeYLaN

Oy kullanma Empty
MesajKonu: selam   Oy kullanma Icon_minitimePerş. Ekim 18, 2007 12:03 pm

merhaba metın bey msn acmıyorsunuz sızlere ulasamadıgım ıcın buradan yazıyorum ben huylandım bu yarısmadan neden dersenız benım 22 arkadasım uye oldu radyomuza oy vermek ıcın ama uyelıklerı onaylanmadı halıyle yarısmada bızım radyomuza kımse oy veremıyor buda bızı uzuyor bu konuya el atmanızı rıca edıyorum
*--SERSERI--*

Oy kullanma Empty
MesajKonu: Geri: Oy kullanma   Oy kullanma Icon_minitimePerş. Ekim 18, 2007 1:10 pm

YaRaLiCeYLaN demiş ki:
merhaba metın bey msn acmıyorsunuz sızlere ulasamadıgım ıcın buradan yazıyorum ben huylandım bu yarısmadan neden dersenız benım 22 arkadasım uye oldu radyomuza oy vermek ıcın ama uyelıklerı onaylanmadı halıyle yarısmada bızım radyomuza kımse oy veremıyor buda bızı uzuyor bu konuya el atmanızı rıca edıyorum
bence bu yeni gececegimiz oylama sistemi bütün herkesin sorunlarinin CÖZÜMÜ olacak önemli olan bir an önce gecmek. kimse oy vermeye falan ugrasmayacak hersey otamatik olacak ve hersey hakkinca. BU zamana kadarda lütven biraz toleranz olalim ark. sorunlarla ilgileniliyor ama cözmesin biraz zaman aliyor
YaRaLiCeYLaN

Oy kullanma Empty
MesajKonu: Geri: Oy kullanma   Oy kullanma Icon_minitimePerş. Ekim 18, 2007 1:32 pm

ama serseri nıcklı arkadasım tamam töleranslı olalımda emeklerımızede yazık degılmı sorun para ödulunu almak degıl emeklerımızın bosa gıtmesınde uzuluyoruz
Metin
Admin
Metin

Oy kullanma Empty
MesajKonu: Geri: Oy kullanma   Oy kullanma Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 12:53 am

YaRaLiCeYLaN demiş ki:
ama serseri nıcklı arkadasım tamam töleranslı olalımda emeklerımızede yazık degılmı sorun para ödulunu almak degıl emeklerımızın bosa gıtmesınde uzuluyoruz

merhaba kusura bakmayin son siralar yogunum yazamadim ! ama herkezin emegi kendine, benibul sadece bir yarismadir, hic bir radyo mecbur degildir katilmaya, benibul kayitli olan radyolar kurallara uymak zorundadir, uymayan radyolar istedikleri an listeden cikartilir !
https://benibul.forumieren.com
*--SERSERI--*

Oy kullanma Empty
MesajKonu: Geri: Oy kullanma   Oy kullanma Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 1:00 am

YaRaLiCeYLaN demiş ki:
Haklisin ama bizimde radyoya giren bir sürü üye olamayan ark. var bu digerleri icinde gecerli bu yüzden herkeze ayni hem kazanabilecek bir ödül var kaybedecek birseyimizde yok. birde bu sorunlar umut ediyorum yeni oylamama sistemiyle kalkacak! hepinizde dostluk icinde iyi Rekabetler

Oy kullanma
1 sayfadaki 1 sayfası