*--SERSERI--*
| Konu: YUNANISTAN MACI Salı Ekim 16, 2007 1:42 am | |
| bence gurupta sansimiz olmasa dahi yunanistani prestij icinde olsa yenmeliyiz en az grupptan cikmis gibi basarili sayarim cünkü ilk macida biz yendik. yesekte cikamasak okadar vazla kizmam af edebiliriz | |
|
Metin Admin
| Konu: Geri: YUNANISTAN MACI Salı Ekim 16, 2007 7:55 am | |
| - *--SERSERI--* demiş ki:
- bence gurupta sansimiz olmasa dahi yunanistani prestij icinde olsa yenmeliyiz en az grupptan cikmis gibi basarili sayarim cünkü ilk macida biz yendik. yesekte cikamasak okadar vazla kizmam af edebiliriz
ben gece gruplara baktim, halen ikinciyiz grupta, yani yunanlari yenersek ve bosnada norveci yenerse, garantiledik sayilir !
ama fatih terim yönetimdeki bir milli takima biraz zor güvenilir malesef ! | |
|
*--SERSERI--*
| Konu: Geri: YUNANISTAN MACI Salı Ekim 16, 2007 1:16 pm | |
| - Metin demiş ki:
- *--SERSERI--* demiş ki:
- bence gurupta sansimiz olmasa dahi yunanistani prestij icinde olsa yenmeliyiz en az grupptan cikmis gibi basarili sayarim cünkü ilk macida biz yendik. yesekte cikamasak okadar vazla kizmam af edebiliriz
ben gece gruplara baktim, halen ikinciyiz grupta, yani yunanlari yenersek ve bosnada norveci yenerse, garantiledik sayilir !
ama fatih terim yönetimdeki bir milli takima biraz zor güvenilir malesef ! Evet metin haklisin! bende zaten son maclardan sonra diyorum ve sadece fatih terimin sucu degil futbolcularda sorumlu Hani nerde eski emre veya eski gögdeniz veya fatih teke nihat kahveci falan yok futbolcular sakat ve formsuz sakatlikdan dönen futbolcularda zaten eskiyi arattiyor,fatih terimin en büyük hatasi bunlarin yerine hic bir futbolcu yetistirmedi herseyi onlara birakti. en önemlisi hic iyi bir golcümüz olmadi eskidende yoktu ama orta sah oyunculari bu sorunu cözüyordü. sonuc olarak tabiki sansimiz var ama gördügümüz kadariyla hic belli olmuyor takimimiza aslinda bizim gurubdan cikmayi simdiden garantilememiz lazimdi orda basarili olmak icin .artik olan oldu umarim yunanistan maci bir dünüm noktasi olur ve galibiyet serisine baslariz. | |
|
*--SERSERI--*
| Konu: Geri: YUNANISTAN MACI Perş. Ekim 18, 2007 12:31 am | |
Korktugum basima geldi. Sanki böyle olacagi beliydi gibi birsey! Yaziklar olsun. | |
|
Metin Admin
| Konu: Geri: YUNANISTAN MACI Perş. Ekim 18, 2007 8:25 am | |
- *--SERSERI--* demiş ki:
Korktugum basima geldi. Sanki böyle olacagi beliydi gibi birsey! Yaziklar olsun. hepimize gecmis olsun :-) | |
|