*--SERSERI--*
| Konu: Popüler Dj yarismasi icin Paz Ekim 14, 2007 2:35 am | |
| Bence yarismaci ark. (DJ) leri bir aylik bir süreyle takip edelim daha güzel karar verebiliriz! her ayda süper bir oylama programlari yapariz.Bence daha Rengli ve Hakkinca olur! | |
|
*--SERSERI--*
| Konu: Geri: Popüler Dj yarismasi icin Salı Ekim 16, 2007 2:30 am | |
| - *--SERSERI--* demiş ki:
- Bence yarismaci ark. (DJ) leri bir aylik bir süreyle takip edelim daha güzel karar verebiliriz! her ayda süper bir oylama programlari yapariz.Bence daha Rengli ve Hakkinca olur!
Galiba tek kaldim en az bir iki kisi destekler sanetim ama hic yoktan böylede olsa yarisma yapmamiz güzel | |
|
Metin Admin
| Konu: Geri: Popüler Dj yarismasi icin Salı Ekim 16, 2007 7:51 am | |
| - *--SERSERI--* demiş ki:
- *--SERSERI--* demiş ki:
- Bence yarismaci ark. (DJ) leri bir aylik bir süreyle takip edelim daha güzel karar verebiliriz! her ayda süper bir oylama programlari yapariz.Bence daha Rengli ve Hakkinca olur!
Galiba tek kaldim en az bir iki kisi destekler sanetim ama hic yoktan böylede olsa yarisma yapmamiz güzel yok aslinda güzel bir fikir, hangi radyodan hangi dj'yin katilacagi belli oldugu zaman, dj lerin yayin yapacagi saatleri benibula ekleriz, ozaman herkezin dj leri takip etmeye firsati olur!
ozaman yinede yarismada 15 dakika yayin yapsa bile, önceden baskalarin takip etmeye firsati olur ! | |
|
*--SERSERI--*
| Konu: Geri: Popüler Dj yarismasi icin Salı Ekim 16, 2007 1:29 pm | |
| - Metin demiş ki:
Galiba tek kaldim en az bir iki kisi destekler sanetim ama hic yoktan böylede olsa yarisma yapmamiz güzel
yok aslinda güzel bir fikir, hangi radyodan hangi dj'yin katilacagi belli oldugu zaman, dj lerin yayin yapacagi saatleri benibula ekleriz, ozaman herkezin dj leri takip etmeye firsati olur!
ozaman yinede yarismada 15 dakika yayin yapsa bile, önceden baskalarin takip etmeye firsati olur ! EVET bende aynen böyle gast ettin sen düzelttin tsk. diger radyo sorumlulari veya üyelerde görüslerini yazarsa daha iyi karar aliriz bence üyelik sadece oy vermeyle olmaz benim görüsüm hep beraber burada fikir alis veriside olmasi lazim! | |
|