| En Popüler Dj Seciyoruz | |
|
+8^DUYGUSAL_GÜZEL^ Metin murattt82 big burak dj_chezy mp3tc DJONUR System 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
System Admin
| Konu: En Popüler Dj Seciyoruz Çarş. Ekim 03, 2007 12:33 am | |
| Katilmak isteyenler Adaylarini Yazabilirler Veya benibul.de@msn.com Mail Yazabilirler KatilimLarinizi Bekliyoruz Yarisma iLe iLgiLi SartNameLer En Kisa Sürede Bildirilecek
En son tarafından Paz Ekim 07, 2007 12:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
DJONUR
| Konu: SElam Çarş. Ekim 03, 2007 7:40 pm | |
| ASLINDA GÜZEL BİR KONU GÜZEL BİR ANKET DÜSÜNMÜSÜNÜZ TSK EDERİZ BEN oNUR NAMI DEGER ... BENİMLA BASLAYABİLİRSİN DJ ONUR HABABAM SAATİ - CILGIN FM ONURLA DUYGU YAGMURLARİBASLIKLI FARKLI YAYINLARIM VAR ... www.cilginfm.info | |
|
| |
System Admin
| Konu: Yanit Çarş. Ekim 03, 2007 9:02 pm | |
| - DJONUR demiş ki:
- ASLINDA GÜZEL BİR KONU GÜZEL BİR ANKET DÜSÜNMÜSÜNÜZ TSK EDERİZ
BEN oNUR NAMI DEGER ... BENİMLA BASLAYABİLİRSİN DJ ONUR HABABAM SAATİ - CILGIN FM ONURLA DUYGU YAGMURLARİ
BASLIKLI FARKLI YAYINLARIM VAR ...
www.cilginfm.info Popüler Dj Yi Dinleyicilerimiz Belirleyecek Can Kardes Basarilarinin Devamini Dilerim | |
|
| |
mp3tc
| Konu: Dj HaSRÉT Çarş. Ekim 03, 2007 9:35 pm | |
| DJ HaSRÉT her hafta sonu sanatci getiriyor ve 5 senelik tercübesiyle en popüler dj si bence tabi en efsane radyosu SIVASLICANLAR da Www.SivasLiCanLaR.De.Ms | |
|
| |
dj_chezy
| Konu: number1 fm'den super djyi dj_chezy Perş. Ekim 04, 2007 12:14 am | |
| | |
|
| |
big burak
| Konu: En IYILERI CILGIN FM DE Perş. Ekim 04, 2007 12:34 am | |
| Benim Flatcastta Gezmedigim Radyo Yoktur...Ama En Kaliteli En Dürüst En Seviyeli En Kral Djler CILGIN FM de....Özellikle de Dj YAREN DJ SERKAN ve DJ ONUR...ve ayrica Dj ESMERAY da Siirleriyle Dinlenmeye deger...
saygilar | |
|
| |
murattt82
| Konu: selam arkadaslar kankafm den Perş. Ekim 04, 2007 12:56 am | |
| evet arkadaslar madem herkes fikrini soylemis bende biseler yazayim bari evet oncelikle 4 haftalik radyomuz KANKAFM ama 4 haftada cok ilerlemeler yaptigimiza inaniyorum bundada en buyuk pay tabiki djlerimizin benim icin bu bir gercektir DJ VELET vazgecilmez her dj yin yayininda mutlaka cikanlar olur gitmesi gerekenler ama onun yayininda cikanlar olmuyor aksine daha cok gelenler oluyor hattaki baska radyolardan gelip dinliyorlar bence bu flatcast icinde en gozde DJ VELET hem muzik tarzi ile hemde karekteri ile hos sempatisi ile vazgecilmez favorim bende bir dj olarak DJVELETI herzaman ornek almisimdir benide azcok taniyaniniz elbette vardir DJMASKE;) hepinize basarilar diliyorum...KANKAFM den sevgiler vvede saygilar.. metin kardesim sizede teskler gercekten harika isler cikariyorsunuz! | |
|
| |
Metin Admin
| Konu: Geri: En Popüler Dj Seciyoruz Perş. Ekim 04, 2007 11:35 am | |
| öncelikle hepinize basarilar diliyorum, ama lütfen tartismadan yazissak daha iyi olur, herkez fikrini söyleyebilir, oylari zaten biz degil sizler vereceksiniz!
burada fikirlerinizi söylerkene baskalarin kalbini kirmadan söyleyin lütfen!
bu site birlik ve beraberlik icindir, kirici laflar etmeyiniz lütfen!
En son tarafından Cuma Ekim 05, 2007 9:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
^DUYGUSAL_GÜZEL^
| Konu: Geri: En Popüler Dj Seciyoruz Perş. Ekim 04, 2007 2:41 pm | |
| ya bu oyu nasil aticam ya oy kullan die bi yer yokkkkkkkkkk biri yardim etsin | |
|
| |
Metin Admin
| Konu: Geri: En Popüler Dj Seciyoruz Perş. Ekim 04, 2007 3:09 pm | |
| - ^DUYGUSAL_GÜZEL^ demiş ki:
- ya bu oyu nasil aticam ya oy kullan die bi yer yokkkkkkkkkk biri yardim etsin
önce dj ler basvuru etmesi lazim, yeterli dj ler basvuru ettikten sonra en popüler dj secilecek ! | |
|
| |
De®ya
| Konu: populär dj Perş. Ekim 04, 2007 3:35 pm | |
| - DJONUR demiş ki:
- ASLINDA GÜZEL BİR KONU GÜZEL BİR ANKET DÜSÜNMÜSÜNÜZ TSK EDERİZ
BEN oNUR NAMI DEGER ... BENİMLA BASLAYABİLİRSİN DJ ONUR HABABAM SAATİ - CILGIN FM ONURLA DUYGU YAGMURLARİ
BASLIKLI FARKLI YAYINLARIM VAR ...
www.cilginfm.info slm onur benim oy tabiki sana | |
|
| |
seqo
| Konu: En Popiler Dj Seciyoruz Cuma Ekim 05, 2007 10:24 am | |
| Tüm dostlara selamlar olsun. CILGIN FM'in en cilgin dj i kim diye düsünenler olabilir. Bu konuya bi açıklık getirmek istedim. DJ SERKAN yani ben Benim yayinlarim nasil mi??? Üzülerek belirtiyorum ki bunu anlamak icin kelimeler kifayetsiz kalıyor. EN iyimi bilmem ama en cilgini olduğuma herkez katilcaktir...(kaynak: cilginfm dinleyicileri) DJ SERKAN YAYINI ANLATIMAZ YASANIR...:)
| |
|
| |
Dj_SERSERi
| Konu: Geri: En Popüler Dj Seciyoruz Paz Ekim 07, 2007 11:18 pm | |
| öncelikle selamun aleykum dostlar
bende DeeJaY SERSERi
DOSTLARIN SESİ FM sayfasının en DAMARCI ve en ATRAKSİYONLU ve POTANSİYELİ yüksek dejaayi dj serserisiyimwww.dostlarinsesifm.com SERSERİNİN FARKIYLA.... | |
|
| |
Metin Admin
| Konu: Geri: En Popüler Dj Seciyoruz Salı Ekim 09, 2007 10:20 am | |
| HER BENIBULA KAYIT OLAN RADYO'LARDAN BIR DJ ADAYI KATILACAK, RADYO SORUMLULARI YARISACAK DJ'LERI ACIKLICAK, CUMARTESI TOPLANTIDAN SONRA DAHA AYRINTILI BILGIYI SIZLERE SUNACAGIZ !!!!!!! | |
|
| |
YaRaLiCeYLaN
| Konu: EVET C.tesi Ekim 13, 2007 9:55 pm | |
| SELAM EVET BIZ MeDceZiRFm ailesi olarak en iyi djmiz YaLNıZ~KuRTuN yarısmaya katılmasınız istıyoruz www.canciger.net | |
|
| |
| En Popüler Dj Seciyoruz | |
|